Image module
Team member
Chris Vaes
Erkend financieel adviseur, directeur
Ik ben getrouwd en heb 2 heerlijke kinderen. Sinds 2003 ben ik actief in de financiële dienstverlening op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Bij Vaes & Van der Leeden ben ik verantwoordelijk voor de samenwerking met bestaande en nieuwe business partners (makelaars en ontwikkelaars). Als financieel adviseur ben ik dagelijks in de weer om mensen te helpen met hun financiële vraagstukken. Ik stel me begrijpend en sociaal op. Een persoonlijke klik vind ik heel belangrijk. Hierdoor kunt u zich op uw gemak voelen en is er ruimte om ook lastige vraagstukken op een open manier te bespreken.

Top

Team member
Igor van der Leeden
Erkend financieel adviseur, directeur
Ik woon samen met mijn vrouw en twee dochters. Wij houden van wandelen (met onze hond) en uit eten gaan. Met 23 jaar ervaring als financieel adviseur sta ik voor oprecht klantcontact. Ik coach mijn klanten zodat zij hun doelstellingen kunnen verwezenlijken. Hierbij streef ik naar financiële innovatie en creatieve oplossingen. Ik heb voor diverse onafhankelijke intermediairs gewerkt en leiding gegeven aan middelgrote en kleinere kantoren. Inmiddels ben ik een zevental jaren zelfstandig ondernemer. Mijn taak binnen het kantoor is het algemene management. Ik zorg ervoor dat Vaes & Van der Leeden een begrip is in personal finance.

Top

Team member
Sandra Notenboom
Office manager
Ik werk al 13 jaar met veel plezier in de financiële branche. Ik beleef iedere dag een uitdaging om van alles te regelen. De functie van Office Manager past mij daarom uitstekend. Mijn motto op werkgebied is: Het onmogelijke mogelijk te maken voor onze klanten! Klantgerichtheid staat bij mij hoog in het vaandel!

Top

Team member
Mieke den Uijl
Medewerker back-office
Ik woon samen met mijn vriend in Zuidland en ben sinds 2014 de trotse moeder van een zoon. Ik beleef veel plezier aan uitstapjes naar buiten met het gezin en een gezellige avond met vrienden. Ook even lekker op de bank kruipen met een goed boek doe ik graag. Mijn interesses zijn breed; van geschiedenis en cultuur naar steden bezoeken. Sinds een jaar of 12 ben ik werkzaam in de financiële branche. Eerst als administratieve kracht en later ook als verzekeringsadviseur particulieren. Ik omschrijf mijzelf als punctueel, empathisch en geordend.

Top

Team member
Anneloes Hoppenbrouwers
Medewerker back-office
Ik woon samen met mijn man en dochter in het mooie Westland. Mijn interesses zijn divers; van fotografie tot aan het lezen van een goed boek. Ook een gezellige avond met familie en vrienden kan ik enorm waarderen. Binnen de financiële dienstverlening heb ik veel ervaring. Dit heb ik van huis uit meegekregen. Mijn vader heeft een eigen verzekeringskantoor gehad. Ik ben gedreven, sociaal en klantgericht.

Top

Image module