Image module
Team member
Chris Vaes
Erkend financieel adviseur, directeur
Ik ben getrouwd en heb 2 heerlijke kinderen. Sinds 2003 ben ik actief in de financiële dienstverlening op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Bij Vaes & Van der Leeden ben ik verantwoordelijk voor de samenwerking met bestaande en nieuwe business partners (makelaars en ontwikkelaars). Als financieel adviseur ben ik dagelijks in de weer om mensen te helpen met hun financiële vraagstukken. Ik stel me begrijpend en sociaal op. Een persoonlijke klik vind ik heel belangrijk. Hierdoor kunt u zich op uw gemak voelen en is er ruimte om ook lastige vraagstukken op een open manier te bespreken.

Top

Team member
Igor van der Leeden
Erkend financieel adviseur, directeur
Ik woon samen met mijn vrouw en twee dochters. Wij houden van wandelen (met onze hond) en uit eten gaan. Met 23 jaar ervaring als financieel adviseur sta ik voor oprecht klantcontact. Ik coach mijn klanten zodat zij hun doelstellingen kunnen verwezenlijken. Hierbij streef ik naar financiële innovatie en creatieve oplossingen. Ik heb voor diverse onafhankelijke intermediairs gewerkt en leiding gegeven aan middelgrote en kleinere kantoren. Inmiddels ben ik een zevental jaren zelfstandig ondernemer. Mijn taak binnen het kantoor is het algemene management. Ik zorg ervoor dat Vaes & Van der Leeden een begrip is in personal finance.

Top

Team member
Victor van den Handel
Financieel adviseur
Ik woon samen met mijn vriendin en wij hebben twee kinderen. Ik ben inmiddels 12 jaar werkzaam als financieel adviseur in de financiële dienstverlening. Om mensen te kunnen adviseren over hun financiële situatie spreekt mij zeer aan. Mijn doel is om mensen een goed gevoel te geven, zodat zij zonder zorgen belangrijke beslissingen kunnen nemen over hun woonwensen en toekomstplannen. Dit doe ik op basis van een persoonlijke benadering in een ongedwongen sfeer.

Top

Team member
Mieke den Uijl
Medewerker Relatiebeheer
Ik woon samen met mijn vriend in Zuidland en ben sinds de zomer van 2014 de trotse moeder van een zoon. Naast uitstapjes met het gezin, vind ik het ook fijn om me met een goed boek even op de bank te nestelen. Sinds een jaar of 12 ben ik werkzaam in de financiële wereld en sinds 2015 bij Vaes & Van der Leeden. Als relatiebeheerder hypotheken vind ik het belangrijk de klant te begeleiden tijdens het toch vaak spannende hypotheektraject. Juist die extra stappen te zetten om alles rond te krijgen vind ik een uitdaging. Omdat ik naast relatiebeheerder hypotheken ook adviseur ben in particuliere verzekeringen en consumptieve kredieten kunt u ook bij mij terecht voor vragen over deze producten en het afsluiten hiervan.

Top

Team member
Anneloes Hoppenbrouwers
Medewerker Relatiebeheer
Ik woon samen met mijn man, dochter en zoon in het mooie Westland. Mijn interesses zijn divers; van fotografie tot aan het lezen van een goed boek. Ook een gezellige avond met familie en vrienden kan ik enorm waarderen. Binnen de financiële dienstverlening heb ik veel ervaring. Dit heb ik van huis uit meegekregen. Mijn vader heeft een eigen verzekeringskantoor gehad. Ik ben gedreven, sociaal en klantgericht.

Top

Team member
Saskia Broek-Mendes da Costa
Medewerker Relatiebeheer
Ik ben getrouwd en samen hebben wij een lieve zoon van 11 jaar. Wij wonen in Zwartewaal. Ik ben al lange tijd werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Sinds december 2017 ben ik van een grote bank overgestapt naar het dynamische team van Vaes & van der Leeden. Samen met mijn gezin vind ik het heerlijk om gezellige dingen te ondernemen. Mijn hobby’s zijn fotograferen, lekker freubelen met naald en draad en vele andere creatieve bezigheden.
Team member
Kimberly van Daalen
Medewerker Relatiebeheer
Twee jaar geleden heb ik het geweldige Rotterdam ingeruild voor het rustige Spijkenisse. Hier woon ik samen met mijn vriend en sinds september 2017 is daar een zoon bijgekomen. Ik geniet hier met volle teugen van! Als ik niet op pad ben met mijn vriend en zoontje, ben ik op stap met vriendinnen of hang ik lekker op de bank. Ik ben graag creatief bezig. Bijvoorbeeld met fotoboeken maken of meubels in elkaar knutselen. Ik hou altijd mijn woord en als ik me ergens voor in zet dan doe ik dat voor de volle 100%.
Team member
Ashley van Heijst
Medewerker Relatiebeheer
Ik ben sinds kort actief in de financiële branche. Ik vind het fijn dat er veel mogelijkheden zijn om me te ontwikkelen. De veelzijdigheid van mijn werk als Relatiebeheerder ervaar ik als een uitdaging. Ik woon samen met mijn vriend en ga er graag op uit. Maar ik hou ook van gezellig thuis zijn. Met spontaniteit en enthousiasme hou ik plezier in alles wat ik doe.
Image module